Er du lidenskapelig opptatt av teknologi og skole?
– bli med oss!

Digitalpedagog

Vi søker etter en digital pedagog, en som vet hvordan teknologi kan gjøre hverdagen lettere for læreren, som vet hvilke verktøy læreren trenger for å kunne gjøre en bedre jobb. Vi søker en lærer som ser hvordan teknologi kan bidra til at alle elever får mulighet til å nå sitt læringspotensiale. Vi søker en pedagog som forstår de utfordringer som skolene i dag har i forhold til bruk av digitale ressurser, læringsapper osv.


Du bør ha erfaring fra skole og undervisning, du bør ha kjennskap til de digitale verktøy som i dag brukes i skolen.

BETINGELSER

Vi ønsker å være en bedrift hvor alle gleder seg til å komme på jobb, hvor det vi jobber med er meningsfylt og bidrar til å gjøre verden til et bedre sted gjennom bedre læring til alle.

Siden vi er en oppstart vil du få mulighet til å bidra innen mange områder og du får stor grad til å forme egen arbeidsdag og til å påvirke hvordan vi utvikler våre tjenester. Som ansatt i Hypatia Learning vil du få mulighet til å arbeide med de nyeste teknologiene og verktøyene. Vi ønsker at alle deler av sin kunnskap og erfaringer, for å kunne dele er det også viktig at vi selv er oppdatert av hva som skjer på teknologi og læringsfronten, vi skal være en lærende organisasjon. Gjennom vårt globale nettverk vil du få mulighet til å arbeide med dyktige fagpersoner andre steder i verden.

Alle ansatte får mulighet til å sponse lokale aktiviteter som er viktige for deg.


Vi ønsker å ha en tydelig sosial profil, hvor vi bidrar i utviklingen av våre lokale miljøer gjennom lokalt engasjement. Vi vil være en bedrift som er transparent for alle ansatte, med kort avstand til beslutninger.


Du vil få tilbud om eierskap, lønn vil være konkurransedyktig hvis det er viktig for deg.
 
Hvis du har lyst til å arbeide med oss, og kan bidra til vår utvikling, men ikke helt kjenner deg igjen i beskrivelsene etter hvilke kompetanser vi søker, kan du sende inn en åpen søknad og forklare hvordan du tror du kan bidra til bedre læring for alle.

Hvis du har lang erfaring i bruk av andre programmeringsspråk enn JavaScript og GO vet vi at det å lære et nytt programmeringsspråk ikke er store jobben. Høyere utdanning er en fordel.
 

YES! Dette er noe for meg...
arrow&v
@hypatialearning
learning@hypatia.no
+47 9012 9642
Nygaardsgata 33,
1601 Fredrikstad
Norway

© 2020 Hypatia Learning AS